Ons bedrijf

Tinga Auto’s is een familiebedrijf en een echte allround garage, waar aandacht voor de klant voorop staat. Ons enthousiaste team staat u graag tot dienst en besteed veel zorg aan alles in en rondom uw auto. Van ons ontvangt u dan ook altijd een eerlijk advies.

 

Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

ons bedrijf.jpeg

De eigenaren van Tinga Auto's: vader Arie en zoon Dennis

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

 

Auto Profijt

Tinga Auto's werkt samen met verschillende instanties. Zo zijn wij aangesloten bij Auto Profijt. Auto Profijt heeft bijna 200 aangesloten garages in Nederland en is het snelst groeiende garageconcept van Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij zo mogen monteren met de beste onderdelen, tegen een scherpe prijs.

ons bedrijf 2.jpeg

Het enthousiaste team van Tinga Auto's